Univé Camperverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 7,31 p/m

  Op deze pagina vind je meer informatie over de Univé camperverzekering. Met een camperverzekering van Univé ben je het hele jaar compleet verzekerd tegen een voordelige premie. Online kun je de Univé camperverzekering eenvoudig afsluiten om onbezorgd van je camper te genieten.

  Wat is verzekerd?

  Univé biedt de keuze uit drie mogelijkheden: de WA camperverzekering, de WA+ camperverzekering en All Risk camperverzekering.

  WA

  De Wettelijk Aansprakelijkheid camperverzekering van Univé vergoed alleen de schade die je toebrengt aan anderen of andermans spullen.

  WA+

  De WA plus camperverzekering vergoedt naast de schade die je aan anderen of andermans spullen toebrengt. Ook de schade aan je eigen camper. Bij diefstal, brand en ruitschade wordt het vergoed door de verzekeraar. Ook bij een aanrijding met loslopende dieren wordt de schade vergoed.

  All Risk

  De All Risk is de meest uitgebreide camperverzekering. De All Risk verzekering vergoed ook de schade die je toebrengt aan je eigen camper. Het kan dan gaan om schade door een verkeersongeval, door vandalisme, slippen of omvallen. Deze camperverzekering wordt meestal afgesloten voor campers tot 10 jaar oud.

  Aanvullende dekkingen Univé camperverzekering

  Univé biedt de volgende aanvullende camper opties, die overigens niet uitsluitend voor je camper gelden:

  Inzittendenverzekering

  Met de schadeverzekering inzittenden heb je een uitgebreide dekking voor jezelf en de passagiers. Deze dekking dekt zowel letsel als materiële schade.

  Rechtshulp Verkeer

  Met de dekking Rechtshulp Verkeer heb je recht op juridische bijstand wanneer je in een juridisch conflict terecht komt met je camper. Bij voorbeeld door een verkeersongeluk of problemen in de garage.

  Univé Pechhulp

  Wanneer je pech oploopt onderweg wil je uiteraard zo snel mogelijk geholpen worden. Met de Univé Pechhulp wordt je camper als dat kan door de hulpdienst ter plekke gerepareerd. Mocht dit niet lukken dan wordt de Camper naar je huisadres vervoerd. Voor de passagiers worden de reiskosten naar huis vergoed, op basis van ov-kosten.

  Verhuur camper

  Hiermee ben je verzekerd als je de camper verhuurd aan vrienden en familie. Verhuur aan derden is ook verzekerd. Bijvoorbeeld als je de camper aanbiedt via een online platform. Let er wel op dat je deze aanvullende dekking alleen kan afsluiten bij een All Risk camperverzekering in combinatie met Univé Pechhulp Nederland + Buitenland.

  Wat is niet verzekerd?

  In een aantal uitzonderlijke situaties zal er geen schade vergoed worden.
  Wanneer de bestuurder rijdt zonder rijbewijs, met opzet schade veroorzaakt, rijdt onder invloed van alcohol of drugs.
  Wanneer je de camper verhuurt zonder dit te hebben opgegeven.

  Eigen risico

  Bij de WA+ en All Risk verzekering geldt een eigen risico van € 100,-. Je kan het eigen risico afkopen. Daar staat wel tegenover dat je iets meer premie voor je camperverzekering moet betalen.

  No-claimkorting NKC verzekerden

  Bij Univé kan je een no-claimkorting tot 80% opbouwen. Elk jaar dat je schadevrij rijdt verhoogt je korting.

  Pakketkorting Univé verzekerden

  Univé klanten ontvangen 10% pakketkorting op de totale premie wanneer meerdere schadeverzekeringen bij Univé afgesloten zijn. Loop je een keer schade op, dan raak je een deel van de korting kwijt. Als je al 14 jaar schadevrij rijdt heeft het veroorzaken van schade geen gevolgen voor je korting. Sluit nu je camperverzekering af bij Univé en start met 50% korting. Al schadevrije jaren opgebouwd met je autoverzekering? Dan krijg je direct dezelfde korting op je camper premie.

  Univé Camperverzekering polisvoorwaarden

  Bekijk de Univé Camperverzekering polisvoorwaarden voor meer informatie. Voor een overzicht van de voorwaarden en dekkingen kan naar de Univé Camperverzekering verzekeringskaart worden gekeken.

  vanaf € 7,31 p/m