Centraal Beheer camperverzekering

vanaf € 9,89 p/m

Op deze pagina vind je meer informatie over de Centraal Beheer camperverzekering. Met een camperverzekering van Centraal Beheer ben je het hele jaar door goed verzekerd tegen camperschade. Je kunt zelf de camperverzekering kiezen die bij je past afhankelijk van verschillende dekkingen. Bij Centraal Beheer kan je kiezen uit drie verzekeringen: WA, WA+ Beperkt Casco of All Risk.

Dekking Centraal Beheer camperverzekering

Schade die je veroorzaakt aan een ander
Tot € 2.500.000,- bij schade aan de spullen van een ander.
Tot € 6.500.000,- bij schade aan andere personen.
Schade aan de bekleding van je camper.
Schade aan eigen andere voertuigen veroorzaakt met je eigen camper.
Het vervoeren van de camper, inzittenden en bagage naar een ander adres in Nederland na een ongeluk.
Borgkosten worden vergoed tot een bedrag van € 50.000,- als de camper in beslag genomen is na een ongeluk.

Keuzemogelijkheden

De verzekeringen van Centraal Beheer bieden diverse keuzemogelijkheden om zelf de ideale verzekering voor je camper samen te stellen. Hieronder worden de verschillende extra dekkingen van Centraal Beheer toegelicht.

Inzittendenverzekering

Met een inzittendenverzekering ben je verzekerd tegen schade aan alle inzittende inclusief jezelf. Het is niet van belang wie de schuld heeft aan het ongeluk.

Pechhulp

Bij pech onderweg staat Centraal Beheer voor je klaar. Met de RoadGuard app schakel je gemakkelijk camper hulp in wanneer dit nodig is. De app is gratis te gebruiken en je betaalt alleen de kosten van de geboden hulp. Het is ook mogelijk om met een camperverzekering tegen een vaste maandpremie deze kosten te dekken. Centraal Beheer biedt de opties Pechhulp Nederland en Hulpverlening Buitenland aan. Deze extra dekkingen vergoeden vervangend vervoer en een eventueel verblijf.

No-claim beschermer

Een groot voordeel van de Centraal Beheer verzekering is dat je de no-claimkorting behoudt als je 1 schade per jaar meldt. Centraal Beheer betaalt dan de schade. Je no-claimkorting en je premie veranderen niet. Je aantal schadevrije jaren verandert wel.

Eigen risico

Bij Centraal Beheer bepaal je zelf de hoogte van het eigen risico van de camperverzekering. Maak een keuze uit geen eigen risico, €150 of €300 eigen risico. Je ontvangt korting op de verzekeringspremie bij een hoger eigen risico.

Korting

Centraal Beheer maakt gebruik van collectiviteitskorting. Bij 80% van alle werkgevers in Nederland is het mogelijk om via je werkgever korting op je caravanverzekering te ontvangen.

Centraal Beheer polisvoorwaarden

Bekijk de voorwaarden van Centraal Beheer camperverzekering voor meer informatie. Voor een overzicht van de voorwaarden en dekkingen kan naar de Centraal Beheer camperverzekering informatiekaart worden gekeken.

vanaf € 9,89 p/m