NKC camperverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 10,56 p/m

  Op deze pagina vind je meer informatie over de NKC camperverzekering. Met een camperverzekering van NKC ben je het hele jaar door goed verzekerd tegen camperschade. NKC is gespecialiseerd op het gebied van camperverzekeringen en heeft al ruim 45 jaar ervaring. Het is gemakkelijk om zelf een pakket uit te kiezen waarbij je kunt kiezen uit één of meerdere dekkingen.

  Basis camperverzekering NKC

  • Schade die je toebrengt aan anderen.
  • Pechhulpverlening in binnen- en buitenland wanneer je camper bij een ongeluk betrokken raakt.
  • Schade ontstaan door brand, storm, diefstal en inbraak of een aanrijding met een dier.
  • Schade aan je ruiten.

  Compleet camperverzekering NKC

  • Schade die je toebrengt aan anderen.
  • Pechhulpverlening in binnen- en buitenland wanneer je camper bij een ongeluk betrokken raakt.
  • Schade ontstaan door brand, storm, diefstal en inbraak of een aanrijding met een dier.
  • Schade aan je ruiten.
  • Schade veroorzaakt door vandalisme
  • Schade die veroorzaakt wordt door je zelf.

  Eigen risico NKC

  Op de WA verzekering van NKC bedraagt het eigen risico €0,-. Het standaard eigen risico bij de WA+ en All risk verzekering bedraagt €300,-. Als je kiest voor een hoger vrijwillig eigen risico, krijg je korting op de maandpremie. Bij schade kiezen kun je kiezen wie de reparatie uitvoert. Laat je de schade repareren door een bedrijf dat is aangesloten bij NKC Camperschadeservice, dan krijg je €300 korting op het eigen risico.

  Inboedel

  Bij zowel de basis als compleet camperverzekering wordt de inboedel tot € 3000,- euro gratis meeverzekerd. Bij de inboedel kan je denken aan spullen als je fiets, laptop, telefoon etc. Wil je een hoger bedrag voor de inboedel verzekeren dan is dat ook mogelijk.

  Accessoires en luifel

  Bij zowel de basis als compleet verzekering zijn ook de extra’s als de satellietschotel, zonneluifel, achteruitrijcamera en zonnecellen ook meeverzekerd, mits ze zijn opgenomen in het verzekerde bedrag.

  Aanvullende dekking

  Als je reist met meerdere personen dan is het handig om extra een inzittendenverzekering af te sluiten. Mocht er iets op de weg gebeuren dan kan het ook zo zijn dat niet alleen de camper schade oploopt maar ook de inzittende inclusief jijzelf. Voor maar € 33,28- euro per jaar kun je een schadeverzekering inzittenden afsluiten. Alle inzittenden hebben dan in geval van een ongeval met de camper recht op vergoeding van de schade tot maximaal € 1.000.000, – samen.

  Pechhulpverlening

  Heb je een beperkt casco of uitgebreid casco verzekering afgesloten en is je camper niet ouder dan vijf jaar dan kan je gebruik maken van een uitgebreide pechhulpverlening in binnen- en buitenland. Dit is inclusief woonplaatsservice. Mocht er iets gebeuren waardoor je niet meer verder kan rijden met de camper en je hulp nodig hebt dan kan je de alarmcentrale inschakelen.

  Camper ter vervanging

  Raakt je camper kapot op het moment dat je op vakantie bent of net voordat je op vakantie gaat dan is dat natuurlijk erg vervelend. Je kunt dan 28 dagen lang rekenen op een vervangende camper, voor maximaal € 200,- per dag.

  No-claimkorting NKC verzekerden

  Bij NKC kan je een no-claimkorting tot 80% opbouwen. Dit bereik je al na 5 schadevrije jaren, mits het afkomstig is van een niet langer dan 3 jaar geleden beëdigde polis. Ook kan je op basis van schadevrije jaren op je huidige personenautoverzekering korting krijgen tot maximaal 80%. Hiervoor moet je binnen 14 dagen na het indienen van de aanvraag een kopie van het polisblad van de personenauto opsturen. Let er wel op dat het aantal echte schadevrije jaren altijd leidend is voor de verzekeraar.

  10% korting

  Je kunt je camper rijvaardigheid verbeteren door de NKC camper rijvaardigheidstraining te volgen. Als je deze training met succes afrondt ontvang je 5 jaar lang 10% korting op de NKC Camperverzekering

  NKC camperverzekering polisvoorwaarden

  Bekijk de NKC camperverzekering polisvoorwaarden voor meer informatie. Voor een overzicht van de voorwaarden en dekkingen kan je de verzekeringskaarten van NKC bekijken:

  vanaf € 10,56 p/m