Over ons

Camperverzekeringvergelijker is opgericht om snel, simpel en objectief camperverzekeringen te vergelijken. De vergelijkingstabellen zijn voorzien van een selectie waarbij je de aanschafwaarde en schadevrije jaren kunt selecteren. Op deze manier vergelijk je zuiver en objectief de premies van de camperverzekeraars.

Vergelijkingstabellen

De vergelijkingstabel op de homepage zijn voorzien van de volgende drie dekkingsvormen.

  1. WA (wettelijke aansprakelijkheid): De WA camperverzekering vergoedt de schade die je een ander toebrengt bij het gebruik van je camper. Schade aan de eigen camper wordt hierbij niet vergoed.
  2. WA Plus: Met de WA+ verzekering verzeker je de schade aan anderen en schade aan je eigen camper, zoals brand- en stormschade en is je camper verzekerd tegen diefstal.
  3. All-Risk:  De All-risk camperverzekering is de meest uitgebreide dekking. Naast de diefstaldekking ben je tevens verzekerd tegen schade bij aanrijdingen en bijvoorbeeld vandalisme.

In onze camperverzekering vergelijkingstabel kun je camperverzekeringen vergelijken per dekkingsvorm.

Ons oordeel per verzekeraar

In iedere tabel vind je een door ons geveld oordeel per verzekeraar. Dit oordeel komt volledig tot stand op basis van onze optiek en is een combinatie van met name de prijs/premie per maand, de dekking die daarvoor wordt geboden en de polisvoorwaarden. Voor een gedetailleerd overzicht van alle polisvoorwaarden kun je de polisvoorwaarden per verzekeraar raadplegen. Deze vind je op de website van de verzekeraar.

camperverzekering-vergelijker.nl is volledig gratis en onafhankelijk van verzekeraars.